Skip to main content
Aanbieding!

Dr. Melius Orange 12 maanden abonnement

 31,48 / maand voor 12 maanden

Nu tijdelijk maar liefst 20% korting en gratis verzenden

(aanbieding geldig tot 31-5-2023)
Bespaar meer dan €100,- per jaar met een abonnement op Dr. Melius Orange. Dr. Melius maakt de beste combinaties van ingrediënten uit de natuur en brengt ze in druppels met MyCell™-technologie bij jou. Bestel Dr. Melius Orange en benut morgen alle kracht uit de natuur.
Het beste uit maar liefst 3 natuurlijke ingrediënten:

✓  Vitamine C
✓  Kurkuma (curcuma)
✓  Boswellia (frankincense)

 • Tot bijna 100% opname door je lichaam
 • Met Zwitserse MyCell™-technologie
 • Maximaal effectief, zelfs bij kleinere dosering
 • 60 dagen met één flesje
 • Puur, natuurlijk en veilig te gebruiken
 • Plantaardig en 100% vegan

Met één flesje doe je maar liefst 60 dagen. Met het Dr. Melius Orange 12 maanden abonnement heb je recht op 6 flesjes Dr. Melius Orange, inhoud 30ml.

Tot 99% beter opgenomen door het lichaam

Vertrouw op medische Zwitserse kwaliteit

Gratis verzenden

Vandaag vóór 16:00 besteld = morgen al in huis

 • De krachtige combinatie in Dr. Melius Orange

  Dr. Melius Orange bevat drie werkzame stoffen die elkaar versterken, zich snel laten opnemen en zo het totale effect op je gezondheid nog groter maken.

  • Kurkuma
   Kurkuma is een eeuwenoude superfood en staat bekend om z’n positieve invloed op de spijsvertering. Sommige studies laten zelfs een ontstekingsremmende werking zien. Bovendien bevat het antioxidanten die een positieve invloed hebben op je cellen en weefsels. Normaal laat kurkuma zich slechts beperkt opnemen in het lichaam, maar dankzij MyCell™ is de kurkuma in Dr. Melius Orange tot 264 keer krachtiger dan in normale supplementen.
  • Frankincense
   Frankincense (ook wel bekend als Olibanum of Boswellia) is een natuurlijke stof die bijdraagt aan het bouwen en behouden van een gezond immuunsysteem. Bovendien wordt het al duizenden jaren ingezet om rimpelvorming te vertragen, de huid te liften en de huid jong en strak te houden. Dankzij de unieke samenstelling in Dr. Melius Orange neemt je lichaam de voedingsstof extra goed op en weet je zeker dat je er voldoende van binnenkrijgt.
  • Vitamine C
   Vitamine C heeft een positieve invloed op je immuunsysteem en helpt vermoeidheid te verminderen. Bovendien stimuleert vitamine C de vorming van collageen in je huid en helpt het om de bloedvaten in goede conditie te houden. Ook draagt het bij aan de gezondheid van je gebit en tandvlees en helpt het de opname van ijzer te verbeteren. De vitamine C in Dr. Melius Orange is tot 75 keer krachtiger dan in normale supplementen.

  Makkelijk in te nemen druppels

  Je neemt Dr. Melius makkelijk in door de druppels op te lossen in water, sap of thee. De dagelijkse aanbevolen hoeveelheid van Dr. Melius is 10 druppels (0,5 milliliter). Met één verpakking Dr. Melius (30 milliliter) doe je dan 60 dagen. Het is raadzaam om de 10 druppels te verdelen over de dag, bijvoorbeeld 2 x 5 druppels voor het ontbijt en diner. Dit verhoogt de effectiviteit van Dr. Melius over de dag.
  Gebruik Dr. Melius 20 tot 30 minuten voor de maaltijd.

  Veiligheid

  Raadpleeg een arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van medicijnen.
  Niet gebruiken bij lever- en/of galwegstoornissen, gebruik van antistollingsmedicatie of tijdens zwangerschap en borstvoeding.
  Bij twijfel raadpleeg altijd een arts of apotheker.

  Bewaar buiten bereik van jonge kinderen. Op een koele en donkere plek bewaren.

  Een gezonde levensstijl en gevarieerde evenwichtige voeding zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn hier geen vervanging voor. 

  Daarom kopen anderen Dr. Melius

  • Ondersteunt de balans in je lichaam
  • Helpt bij herstel en meer energie
  • 100% natuurlijke ingrediënten
  • Meer effect in één druppel door MyCell™ 
  • Makkelijk innemen met water, thee of sap

  Vandaag besteld, morgen in huis

  Voor 16:00 besteld = morgen in huis

  Begin vandaag en ervaar zelf de positieve invloed van de stoffen met superkrachten in Dr. Melius Orange. 100% natuurlijk en makkelijk in te nemen.

 • 4,9
  Gebaseerd op 8 beoordelingen
  5 sterren
  88
  88%
  4 sterren
  12
  12%
  3 sterren
  0%
  2 sterren
  0%
  1 ster
  0%
  1-5 van 8 beoordelingen
  1. Ik gebruik het nu al een tijdje. Ik heb meer energie, herstel sneller en heb minder pijn in de gewrichten na intensieve inspanning.

  2. Na wederom een keelontsteking ben ik me gaan verdiepen in geneesmiddelen op natuurlijke basis. Ik ben begonnen met het gebruik van dr Melius druppelden na een week merkte ik duidelijk verschil. Mijn keelpijn nam af, en ik voelde me tevens fitter tijdens het sporten, Ik heb een intensief sportschema en deze druppels hebben hier een goede invloed op, ik zal ze dan ook zeker blijven gebruiken.

  3. Ik heb Dr. Melius Orange geprobeerd omdat ik last heb van spierpijn, rugpijn en lichte artrose in de vingers. Met name na het golfen heb ik hier veel last van. Ik was een maand gestopt maar merk nu dat de druppels echt hebben geholpen, dus ik begin weer!

  4. Door artrose heb ik veel last van pijn in de gewrichten. Ik neem Dr. Melius Orange nu ongeveer 4 maanden en heb minder pijn in de handen en voeten. Ook heb is ‘s morgens meer energie bij het opstaan.

  5. Heeft mij geholpen tegen de pijn scheuten van artrose. Ik gebruik het middel nu 3 maanden en kan wel zeggen dat het mij geholpen heeft. Het heeft wel eerst z’n tijd nodig voordat je iets merkt van de werking. Vooral nu het wat kouder wordt merk ik het verschil.

 • Gewicht 0,250 kg
  Afmetingen 21 × 16 × 10 cm