Skip to main content

Dr. Melius Orange betaal in 2 termijnen

 29,98 / maand voor 2 maanden

Gratis verzenden

  60 dagen met 1 flesje (10 druppels per dag)

Maar € 1,00 per dag

Dr. Melius Orange proberen? bespaar nu tijdelijk met een proef abonnement en betaal in 2 termijnen, geen verzendkosten. Dr. Melius maakt de beste combinaties van ingrediënten uit de natuur en brengt ze in druppels met MyCell™-technologie bij jou. Bestel Dr. Melius Orange en benut morgen alle kracht uit de natuur.
Het beste uit maar liefst 3 natuurlijke ingrediënten:

✓  Vitamine C
✓  Kurkuma (curcuma)
✓  Boswellia (frankincense, boswellia serrata)

 • Tot bijna 100% opname door je lichaam
 • Met Zwitserse MyCell™-technologie
 • Maximaal effectief, zelfs bij kleinere dosering
 • 60 dagen met één flesje
 • Puur, natuurlijk en veilig te gebruiken
 • Plantaardig en 100% vegan

Met één flesje doe je maar liefst 60 dagen. Met het 2 maanden proefabonnement heb je recht op 1 flesje Dr. Melius Orange 30ml.

Tot 99% beter opgenomen door het lichaam

Vertrouw op medische Zwitserse kwaliteit

Gratis verzenden

Vandaag vóór 16:00 besteld = morgen al in huis

 • De krachtige combinatie in Dr. Melius Orange

  Dr. Melius Orange bevat drie werkzame stoffen die elkaar versterken, zich snel laten opnemen en zo het totale effect op je gezondheid nog groter maken.

  • Kurkuma
   Kurkuma is een eeuwenoude superfood en staat bekend om z’n positieve invloed op de spijsvertering. Sommige studies laten zelfs een ontstekingsremmende werking zien. Bovendien bevat het antioxidanten die een positieve invloed hebben op je cellen en weefsels. Normaal laat kurkuma zich slechts beperkt opnemen in het lichaam, maar dankzij MyCell™ is de kurkuma in Dr. Melius Orange tot 264 keer krachtiger dan in normale supplementen.
  • Frankincense
   Frankincense (ook wel bekend als Olibanum of Boswellia) is een natuurlijke stof die bijdraagt aan het bouwen en behouden van een gezond immuunsysteem. Bovendien wordt het al duizenden jaren ingezet om rimpelvorming te vertragen, de huid te liften en de huid jong en strak te houden. Dankzij de unieke samenstelling in Dr. Melius Orange neemt je lichaam de voedingsstof extra goed op en weet je zeker dat je er voldoende van binnenkrijgt.
  • Vitamine C
   Vitamine C heeft een positieve invloed op je immuunsysteem en helpt vermoeidheid te verminderen. Bovendien stimuleert vitamine C de vorming van collageen in je huid en helpt het om de bloedvaten in goede conditie te houden. Ook draagt het bij aan de gezondheid van je gebit en tandvlees en helpt het de opname van ijzer te verbeteren. De vitamine C in Dr. Melius Orange is tot 75 keer krachtiger dan in normale supplementen.

  Makkelijk in te nemen druppels

  Je neemt Dr. Melius makkelijk in door de druppels op te lossen in water, sap of thee. De dagelijkse aanbevolen hoeveelheid van Dr. Melius is 10 druppels (0,5 milliliter). Met één verpakking Dr. Melius (30 milliliter) doe je dan 60 dagen. Het is raadzaam om de 10 druppels te verdelen over de dag, bijvoorbeeld 2 x 5 druppels voor het ontbijt en diner. Dit verhoogt de effectiviteit van Dr. Melius over de dag.
  Gebruik Dr. Melius 20 tot 30 minuten voor de maaltijd.

  Veiligheid

  Raadpleeg een arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van medicijnen.
  Niet gebruiken bij lever- en/of galwegstoornissen, gebruik van antistollingsmedicatie of tijdens zwangerschap en borstvoeding.
  Bij twijfel raadpleeg altijd een arts of apotheker.

  Bewaar buiten bereik van jonge kinderen. Op een koele en donkere plek bewaren.

  Een gezonde levensstijl en gevarieerde evenwichtige voeding zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn hier geen vervanging voor. 

  Daarom kopen anderen Dr. Melius

  • Ondersteunt de balans in je lichaam
  • Helpt bij herstel en meer energie
  • 100% natuurlijke ingrediënten
  • Meer effect in één druppel door MyCell™ 
  • Makkelijk innemen met water, thee of sap

  Vandaag besteld, morgen in huis

  Voor 16:00 besteld = morgen in huis

  Begin vandaag en ervaar zelf de positieve invloed van de stoffen met superkrachten in Dr. Melius Orange. 100% natuurlijk en makkelijk in te nemen.

 • 4,9
  Gebaseerd op 24 beoordelingen
  5 sterren
  92
  92%
  4 sterren
  8
  8%
  3 sterren
  0%
  2 sterren
  0%
  1 ster
  0%
  1-5 van 24 beoordelingen
  1. Ik ben heel tevreden over jullie product maar ik heb enkel veel krampen in mijn spieren. Ik vind dit heel jammer want voor mijn gewrichten is het super. Ik moet wel zeggen dat ik geen schildklier niet meer heb en misschien is het daardoor dat ik het niet zo goed verdraag. Ik neem nochthans maar vijf druppels per dag.

  2. Ik ben heel tevreden over jullie product maar ik heb enkel veel krampen in mijn spieren. Ik vind dit heel jammer want voor mijn gewrichten is het super. Ik moet wel zeggen dat ik geen schildklier niet meer heb en misschien is het daardoor dat ik het niet zo goed verdraag. Ik neem nochthans maar vijf druppels per dag. Groetjes Katrien.

  3. Heb een aanbieding gekregen om het uit te proberen

 • Gewicht 0,250 kg
  Afmetingen 21 × 16 × 10 cm