Skip to main content

Geef je gezondheid een boost

Kan je gezondheid wel een zetje gebruiken? Ben je vaak moe, heb je weinig energie hebt en kun je minder goed concentreren. Dan kan je lichaam wel wat hulp gebruiken. Dr. Melius Orange helpt bij de ondersteuning van je gezondheid.

Beoordeeld met een5.00 / 5

Gezondheid

Gezondheid is van essentieel belang. Het stelt je in staat om volop van het leven te genieten. Door gezonde keuzes te maken bouw je aan een sterk lichaam en geest. Ontdek hoe je volop van het leven kunt genieten door te investeren in een gezonde levensstijl, ondersteund door onze hoogwaardige voedingssupplementen. Want naast regelmatig bewegen, evenwichtig eten, stress verminderen is het verstandig om gebruik te maken van onze hoogwaardige supplementen om eventuele voedingstekorten aan te vullen. Laten we samen aan de slag gaan om jouw doelen te bereiken en een lang, gelukkig en bevredigend leven te leiden. Jouw gezondheid, onze passie!

Vrouw glimlachend in badjas op bed

Wat kan je doen om je gezondheid te verbeteren?

Wanneer je aan het herstellen bent van bijvoorbeeld een virus infectie of een ander ongemak. Of misschien wil je wel balans tussen lichaam en geest. Bij herstel en balans hoort een goed evenwicht tussen rust en (voorzichtig) bewegen, misschien met hulp van fysiotherapie na een heftige virus infectie. En natuurlijk voldoende slaap en gezond eten. Het kan zijn dat je spieren zwakker zijn geworden. Dan helpt het om voldoende eiwitten binnen te krijgen en genoeg calorierijke voeding voor nieuwe energie. Je kunt je lichaam ook een extra handje helpen.

Verbeter je gezondheid met Dr. Melius

Dr. Melius is een voedingssupplement op basis van puur natuurlijke ingrediënten, die een positieve invloed hebben op jouw gezondheid. De stoffen in Dr. Melius krijgen superkrachten door de MyCell™ Technology, die ervoor zorgt dat een druppeltje voor bijna 100% direct door je lichaam wordt opgenomen. Zo geef je jezelf het goede van de natuur, met de kracht van Dr. Melius. 

100% natuurlijke ingrediënten

Meer effect in één druppel door MyCell™

Zo werkt het

Micellisatie is een natuurlijk proces binnen je lichaam. Je lichaam maakt dagelijks micellen aan om voedingsstoffen en vitamines te absorberen. Dit proces kost je lichaam veel energie, verloopt traag en is onvolledig. Daarbij gaan helaas vaak waardevolle werkzame stoffen verloren. Onze supplementen maken gebruik van micellisatie door de revolutionaire Mycell™ technologie. Supplementen en vitamines van Dr. Melius worden doorgaans tot 99% geabsorbeerd door het lichaam. Dit in tegenstelling tot de meeste supplementen en vitamines.

Dr. Melius draagt bij aan je gezondheid

Dr. Melius draagt bij aan je gezondheid en kan je ondersteunen bij vermoeidheid en je balans in het lichaam. Zoals:

Ondanks de natuurlijke ingrediënten van Dr. Melius, raden we het gebruik van ons product niet aan bij lever- en/of galwegstoornissen, gebruik van antistollingsmedicatie of tijdens zwangerschap en borstvoeding. Raadpleeg een arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van medicijnen.

Wat onze klanten zeggen

Anoniem
Geverifieerde eigenaarGeverifieerde eigenaar

Ik gebruik het nu al een tijdje. Ik heb meer energie, herstel sneller en heb minder pijn in de gewrichten na intensieve inspanning.

3 weken geleden
Pien

Na wederom een keelontsteking ben ik me gaan verdiepen in geneesmiddelen op natuurlijke basis. Ik ben begonnen met het gebruik van dr Melius druppelden na een week merkte ik duidelijk verschil. Mijn keelpijn nam af, en ik voelde me tevens fitter tijdens het sporten, Ik heb een intensief sportschema en deze druppels hebben hier een goede invloed op, ik zal ze dan ook zeker blijven gebruiken.

4 maanden geleden
Co

Ik heb Dr. Melius Orange geprobeerd omdat ik last heb van spierpijn, rugpijn en lichte artrose in de vingers. Met name na het golfen heb ik hier veel last van. Ik was een maand gestopt maar merk nu dat de druppels echt hebben geholpen, dus ik begin weer!

6 maanden geleden
Margriet M

Door artrose heb ik veel last van pijn in de gewrichten. Ik neem Dr. Melius Orange nu ongeveer 4 maanden en heb minder pijn in de handen en voeten. Ook heb is 's morgens meer energie bij het opstaan.

6 maanden geleden
Mirjam

Heeft mij geholpen tegen de pijn scheuten van artrose. Ik gebruik het middel nu 3 maanden en kan wel zeggen dat het mij geholpen heeft. Het heeft wel eerst z’n tijd nodig voordat je iets merkt van de werking. Vooral nu het wat kouder wordt merk ik het verschil.

6 maanden geleden
Ilona d V

Vanwege restklachten na ziekte ben ik Dr. Melius Orange gaan gebruiken. Sindsdien heb ik veel minder last van allerlei pijntjes en mijn energie is stukken beter. Ben minder snel vermoeid en herstel beter na het hardlopen.

6 maanden geleden
Amerik M.

Ik gebruik het inmiddels 6 weken en ik merk dat ik de laatste tijd soepeler beweeg, maar ook sneller loop. Ook heb ik naar mijn idee meer energie. Ik ben overtuigd van de werking van Dr. Melius Orange.

6 maanden geleden