Skip to main content

Herstel met superkracht in een flesje

Herstel kan lang duren. Om te herstellen van allerlei ongemakken kan je lichaam soms wel wat hulp gebruiken. Met Dr. Melius maak je het makkelijk.

Beoordeeld met een4.86 / 5

Vermoeidheid

Soms lukt het maar niet om beter te worden. Wanneer je bijvoorbeeld net ziek bent geweest, dan heeft je lichaam veel energie nodig om beter te worden. Erg vermoeid, futloos, concentratieproblemen, zere spieren… dat voelt niet lekker. Soms duurt dit lang en gaat dit gepaard met extreme vermoeidheid, dan is het lastig om dan de juiste keuzes te maken. Het kan zijn dat je hier langer last van houdt dan dat je zou willen. Het zit even tegen want alles in je lijf gaat minder soepel en daar maak je je zorgen over. Je klachten gaan maar niet weg.

Vrouw op bed kijkend naar flesje Dr. Melius Orange

Herstellen

De meeste mensen herstellen relatief snel van ongemakken als een virus infectie. Maar als je pech hebt, duurt het herstel langer. Je kunt het herstel in sommige gevallen versnellen door een aantal richtlijnen te volgen. Zoals voldoende rust en nachtrust en verantwoord bewegen. Goed eten helpt ook: je verzwakte spieren hebben voldoende eiwitten nodig en je lichaam vraagt om calorierijke voeding voor nieuwe energie. Je kunt je lichaam ook een extra handje helpen en de hersteltijd verkorten. 

Versnel je herstel met Dr. Melius

Dr. Melius is een voedingssupplement op basis van puur natuurlijke ingrediënten, die een positieve invloed hebben op jouw gezondheid. De stoffen in Dr. Melius krijgen superkrachten door de MyCell™ Technology, die ervoor zorgt dat een druppeltje voor bijna 100% direct door je lichaam wordt opgenomen. Zo geef je jezelf het goede van de natuur, met de kracht van Dr. Melius en kun je je lichaam helpen te herstellen na corona.

100% natuurlijke ingrediënten

Meer effect in één druppel door MyCell™

Zo werkt het

Micellisatie is een natuurlijk proces binnen je lichaam. Je lichaam maakt dagelijks micellen aan om voedingsstoffen en vitamines te absorberen. Dit proces kost je lichaam veel energie, verloopt traag en is onvolledig. Daarbij gaan helaas vaak waardevolle werkzame stoffen verloren. Onze supplementen maken gebruik van micellisatie door de revolutionaire Mycell™ technologie. Supplementen en vitamines van Dr. Melius worden doorgaans tot 99% geabsorbeerd door het lichaam. Dit in tegenstelling tot de meeste supplementen en vitamines.

Dr. Melius bij herstel

Dr. Melius draagt bij aan je gezondheid en kan je ondersteunen om je klachten te verminderen. Zoals:

Ondanks de natuurlijke ingrediënten van Dr. Melius, raden we het gebruik van ons product niet aan bij lever- en/of galwegstoornissen, gebruik van antistollingsmedicatie of tijdens zwangerschap en borstvoeding. Raadpleeg een arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van medicijnen.