Skip to main content

Hoe werkt de superkracht van Dr. Melius?

Dr. Melius maakt de beste combinaties van ingrediënten uit de natuur en brengt ze in druppels met MyCell™-technologie bij jou. Zodat jij alle kracht uit de natuur benut. Zo werkt Dr. Melius.

Beoordeeld met een4.86 / 5

doosje met flesje en pipet met vloeistof
Kurkuma in houten kommetje met flesje en doorgesneden sinaasappel

De beste combinaties uit de natuur

Dr. Melius kiest natuurlijke stoffen die een positieve invloed hebben op jouw gezondheid*. Zoals Kurkuma, Frankincense en vitamine C. Deze drie werkzame stoffen dragen niet alleen individueel bij aan je gezondheid, ze versterken elkaar ook nog. Dat noemen we het Entourage-effect. Het totale effect is groter dan de som der delen.

* Vitamine C heeft een positief effect op het immuunsysteem, is goed voor het concentratievermogen, goed voor het geheugen en ondersteund het energieniveau.

Makkelijke inname, betere opname

Met Dr. Melius neem je afscheid van olie, pillen, poeders en capsules. Dr. Melius druppel je heel makkelijk in water, thee of sap. De druppeltjes lossen daarin op, waardoor je lichaam ze veel beter opneemt. Die opname wordt nog eens extra versterkt door een revolutionaire technologie uit Zwitserland: MyCell™.

jonge dame aan tafel in restaurant genietend van Dr. Melius
Kurkuma in houten kommetje met flesje en doorgesneden sinaasappel

Superkracht met MyCell™

Ons lichaam bestaat voor zo’n 65 tot 70% uit water. Dus is het moeilijk om in vet oplosbare verbindingen goed op te nemen. Doorsnee supplementen neemt je lichaam gemiddeld maar voor 8% -10% op, zonde van al die natuurkracht! MyCell™ lost dat op. Na meer dan 15 jaar onderzoek hebben Zwitserse wetenschappers een manier ontdekt om natuurlijke voedingsstoffen veel efficiënter in ons lichaam te krijgen.

Maximale biobeschikbaarheid

Maximale biologische beschikbaarheid houdt in dat een grotere hoeveelheid voedingsstoffen daadwerkelijk door het lichaam kan worden opgenomen en benut. Dit resulteert in een effectievere benutting van de natuurlijke kracht van de voedingsstoffen en een verbeterde werking in het lichaam. Door de maximale biobeschikbaarheid te bereiken, zorgt Dr. Melius Orange ervoor dat de aanwezige voedingsstoffen optimaal worden opgenomen, wat resulteert in een maximale werking op het lichaam.

MyCell™ omkapselt de ingrediënten

MyCell™ bootst het lichaamseigen inkapselingsproces na, maar dan buiten het lichaam. Je lichaam maakt van nature micellen aan om stoffen beter te kunnen absorberen. MyCell™ bootst die werking na in het supplement. Zo neemt je lichaam de natuurlijke voedingsstoffen tot maar liefst 99% op. MyCell™ won in 2018 in Madrid de prestigieuze CPhi Pharmacy Award.

  • Tot bijna 100% bio-beschikbaarheid
  • Maximaal effectief, zelfs bij kleinere dosering
  • Hoge opname door het lichaam
  • Puur, natuurlijk en veilig te gebruiken
  • Plantaardig en 100% vegan

Voel je beter

Begin vandaag en ervaar zelf de positieve invloed van de stoffen met superkrachten in Dr. Melius Orange. 100% natuurlijk en uitermate effectief.

Vandaag vóór 16:00 besteld, morgen al in huis!

10 druppeltjes per dag

De dagelijkse aanbevolen hoeveelheid van Dr. Melius Orange is 10 druppels (0,5 milliliter). Met één verpakking Dr. Melius Orange (30 milliliter) doe je dan 60 dagen. het is aan te raden om de 10 druppels te verdelen over de dag, bijvoorbeeld 2 x 5 druppels bij het ontbijt en diner. Dit verhoogd de effectiviteit van Dr. Melius Orange over de dag.
Je neemt Dr. Melius Orange makkelijk in door de druppels op te lossen in water, sap of thee. Gebruik Dr. Melius 20 tot 30 minuten voor de maaltijd. 

100% natuurlijke ingrediënten

Meer effect in één druppel door MyCell™