Skip to main content

Over ons

Beoordeeld met een4.86 / 5

doosje met flesje en pipet met vloeistof

Tot 99% beter opgenomen door het lichaam

Vertrouw op Zwitserse kwaliteit

Gratis verzenden

Vandaag vóór 16:00 besteld = morgen al in huis

Een tijd van worsteling: Het begin van de Dr. Melius

Het zaadje van Dr. Melius werd geplant in 2021 tijdens een uitdagende periode in het leven van medeoprichter Xander Schurink. Xander, altijd sportief en gepassioneerd over gezondheid, begon te worstelen met zijn welzijn ondanks een gebalanceerd dieet en een actieve levensstijl. De COVID-19 pandemie, in combinatie met intensieve werkuren, had zijn tol geëist. Het was in deze periode dat hij in gesprek raakte met een kennis die een bijzonder voedingssupplement gebruikte – Dr. Melius Orange.

De transformatieve kracht van Dr. Melius

Onder de indruk van het persoonlijke herstelverhaal van zijn kennis, besloot Xander dit supplement te proberen. De veranderingen die hij ervoer waren opmerkelijk: verbeterde energieniveaus, een helderdere geest en een hernieuwd gevoel van vitaliteit. Hij werd zo overtuigd van de voordelen van Dr. Melius Orange, dat hij zijn toekomstige medeoprichter, Richard Mulder, bij het project betrok.

Van persoonlijke ervaring tot gedeelde missie

Richard, aanvankelijk sceptisch, was verrast toen hij ook een aanzienlijke verbetering in zijn welzijn merkte na het gebruik van Dr. Melius Orange. Samen realiseerden Xander en Richard zich de potentie van hoogwaardige voedingssupplementen. Samen ontdekten ze talloze succesverhalen van mensen die baat hadden gehad bij het supplement, niet alleen in relatie tot COVID-19, maar ook bij diverse andere gezondheidsuitdagingen. Deze ontdekkingen waren de start van hun gezamenlijke missie: mensen helpen hun gezondheids- en sportdoelen te bereiken door toegang te bieden tot hoogwaardige voedingssupplementen.
Ze ontdekten dat veel mensen, ondanks een gebalanceerd dieet, nog steeds tekorten hadden die hun algehele kwaliteit van leven beïnvloedden. Gedreven door deze inzichten en de wens om anderen te helpen, werd Dr. Melius geboren.

Een Visie voor Toegankelijkheid en Verbetering van de Gezondheid

De visie van Xander en Richard voor Dr. Melius overstijgt het verkopen van supplementen; het is het verbeteren van de kwaliteit van leven door de aanvulling van hoogwaardige voedingssupplementen, naast een gebalanceerd voedingspatroon. Xander, met zijn achtergrond in het verbeteren van gezondheid en toegankelijkheid tot gezondheidsoplossingen in zijn andere bedrijven, gelooft sterk dat iedereen toegang moet hebben tot de middelen die nodig zijn om zich op zijn best te voelen.

Zwitserse Innovatie: Versterking van Natuurlijke Kracht

In hun reis om mensen te helpen hun gezondheids- en sportdoelen te bereiken, bezocht het duo een vooraanstaand laboratorium in Zwitserland. Hier ontdekten ze MyCell™ Technology, een innovatie die de effectiviteit van natuurlijke ingrediënten, zoals kurkuma, aanzienlijk verhoogt.

Een Uitnodiging tot Beter Welzijn en Gezondheid

De toekomstvisie van Dr. Melius is om verder te gaan dan generieke oplossingen en op maat gemaakte voedingssupplementen te bieden die passen bij de unieke gezondheidsdoelen van elke persoon. Onder leiding van Xander en Richard’s passie en expertise, nodigen we je uit om deel te nemen aan deze reis naar verbeterd welzijn en gezondheid. We geloven dat iedereen het verdient om zich op zijn best te voelen en streven ernaar om het best mogelijke welzijn voor iedereen bereikbaar te maken. We willen dat mensen voelen dat hun gezondheid niet alleen een prioriteit is, maar ook een haalbare realiteit. Met Dr. Melius, werken we eraan om gezondheidszorg en welzijn toegankelijker te maken, met behulp van wetenschap en innovatie als onze gidsen.

Ondersteunt het energieniveau

Helpt bij vermoeidheid

100% natuurlijke ingrediënten

Meer effect in één druppel door MyCell™

Voel je beter

Begin vandaag en ervaar zelf de positieve invloed van de stoffen met superkrachten in Dr. Melius Orange. 100% natuurlijk en uitermate effectief.

Vandaag vóór 16:00 besteld, morgen al in huis!

Voor wie is Dr. Melius?

Dr. Melius ontwikkelt voedingssupplementen voor iedereen.
Zo is Dr. Melius er al voor: 

  • Chronisch zieken 
  • Reuma-patiënten
  • Gezondheidsgoeroes 
  • Sporters
  • Corona-patiënten
  • Long COVID-patiënten

Ondanks de natuurlijke ingrediënten van Dr. Melius, raden we het gebruik van ons product niet aan bij lever- en/of galwegstoornissen, gebruik van antistollingsmedicatie of tijdens zwangerschap en borstvoeding. Raadpleeg een arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van medicijnen.

Wat onze klanten zeggen

Lonneke

een top product, onmisbaar, nooit meer verkouden geweest sinds ik dit gebruik.

8 maanden geleden
Anoniem
10 maanden geleden
Geldof Katrien

Ik ben heel tevreden over jullie product maar ik heb enkel veel krampen in mijn spieren. Ik vind dit heel jammer want voor mijn gewrichten is het super. Ik moet wel zeggen dat ik geen schildklier niet meer heb en misschien is het daardoor dat ik het niet zo goed verdraag. Ik neem nochthans maar vijf druppels per dag.

11 maanden geleden
Patrick
12 maanden geleden
Anoniem

Voor de 3e keer besteld. Werkt erg goed, voel me fitter, minder last van spierpijn en opgezette vingers als ik aan het klussen ben geweest.

1 jaar geleden
Anoniem

Voor de 3e keer besteld. Werkt erg goed, voel me fitter, minder last van spierpijn en opgezette vingers als ik aan het klussen ben geweest.

1 jaar geleden
Anoniem

Ik gebruik het nu al een tijdje. Ik heb meer energie, herstel sneller en heb minder pijn in de gewrichten na intensieve inspanning.

1 jaar geleden