Skip to main content

Over ons

Beoordeeld met een5.00 / 5

doosje met flesje en pipet met vloeistof

Tot 99% beter opgenomen door het lichaam

Vertrouw op Zwitserse kwaliteit

Gratis verzenden

Vandaag vóór 16:00 besteld = morgen al in huis

Melius, beter worden

‘Melius’ is Latijn voor ‘beter worden’. Of je nu klachten hebt of juist intensief sport, de voedingssupplementen van Dr. Melius ondersteunen de balans in je lichaam. Zo kun je sneller herstellen, meer energie vinden en pijn verlichten.

Het idee

Het ontstaan van Dr. Melius begon in het voorjaar van 2021. Xander Schurink, één van de oprichters van Dr. Melius, kwam in gesprek met een gebruiker van een bijzonder druppeldrankje. Na het gebruik van het druppeldrankje was hij snel van zijn vermoeidheid en spierpijn af na corona. Klachten na een corona besmetting en dan vooral long covid was iets wat Xander veel zag in zijn directe omgeving. Reden om op onderzoek uit te gaan.

Op onderzoek bij Oostenrijkse arts

Dat onderzoek begon bij de Oostenrijkse arts die het voedingssupplement had aanbevolen aan zijn patiënt, de gebruiker die Xander hierover sprak. Samen met Richard Mulder kreeg hij inzicht in nog veel meer patiëntverhalen; de arts bleek op ruime schaal successen te boeken met de behandeling. Het middel bleek niet alleen bij coronaklachten te helpen, maar bij veel meer gezondheidsdoelen. De arts schrijft het onder andere ook voor bij allerlei soorten pijn, reuma, opkomende ziekteverschijnselen bij virusbesmetting, verminderde energie en chronische ontstekingen. Ook bij (top)sportersdie het voedingssupplement door de arts krijgen voorgeschreven worden betere resultaten geboekt. Na dit bezoek is Dr. Melius opgericht om ook in Nederland mensen te helpen bij het bereiken van hun sport- en gezondheidsdoelen.

Ontwikkeld in Zwitserland

In 2022 bezocht Dr. Melius het laboratorium in Zwitserland, het hart van de zorgwetenschap met meer dan 250 farmaceutische en biotechnologische bedrijven. Daar konden wetenschappers het voedingssupplement nog effectiever ontwikkelen met hun laatste innovatie: MyCell™ Technology. Werkzame stoffen uit de natuur die al eeuwen worden gebruikt krijgen door MyCell™ Technology bijna 100% entree tot onze lichaamscellen. Daar maakt Dr. Melius gebruik van, met als resultaat maximale natuurkracht.

Betere opname met MyCell™

Dr. Melius is een voedingssupplement op basis van puur natuurlijke ingrediënten met een positieve invloed op je gezondheid. Zoals Kurkuma, al eeuwen bekend om zijn ontstekingsremmende eigenschappen. Tot nu toe werd kurkuma maar beperkt opgenomen door het lichaam. De MyCell™ Technology verhoogt de opname van 4% naar maar liefst 96 tot 98%. Het startsein voor Dr. Melius om alle kracht uit de natuur naar jouw lichaam te brengen.

Toekomstvisie op maat

Dr. Melius ziet toekomst in op maat samengestelde natuurlijke voedingssupplementen die jou specifiek ondersteunen. Hoe we dat gaan doen? Meten is weten. Testen van waarden in je bloed en urine geven ons het inzicht in wat jij nodig hebt aan vitamines, mineralen en spoorelementen. En we luisteren goed naar je klachten en doelen voor een gezond leven, of sportieve doelen. Zo maken wij je eigen flesje Dr. Melius met superkrachten uit de natuur.

Ondersteunt het energieniveau

Helpt bij vermoeidheid

100% natuurlijke ingrediënten

Meer effect in één druppel door MyCell™

Voel je beter

Begin vandaag en ervaar zelf de positieve invloed van de stoffen met superkrachten in Dr. Melius Orange. 100% natuurlijk en uitermate effectief.

Vandaag vóór 16:00 besteld, morgen al in huis!

Voor wie is Dr. Melius?

Dr. Melius ontwikkelt voedingssupplementen voor iedereen.
Zo is Dr. Melius er al voor: 

  • Chronisch zieken 
  • Reuma-patiënten
  • Gezondheidsgoeroes 
  • Sporters
  • Corona-patiënten
  • Long COVID-patiënten

Ondanks de natuurlijke ingrediënten van Dr. Melius, raden we het gebruik van ons product niet aan bij lever- en/of galwegstoornissen, gebruik van antistollingsmedicatie of tijdens zwangerschap en borstvoeding. Raadpleeg een arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van medicijnen.

Wat onze klanten zeggen

Anoniem
Geverifieerde eigenaarGeverifieerde eigenaar

Ik gebruik het nu al een tijdje. Ik heb meer energie, herstel sneller en heb minder pijn in de gewrichten na intensieve inspanning.

3 weken geleden
Pien

Na wederom een keelontsteking ben ik me gaan verdiepen in geneesmiddelen op natuurlijke basis. Ik ben begonnen met het gebruik van dr Melius druppelden na een week merkte ik duidelijk verschil. Mijn keelpijn nam af, en ik voelde me tevens fitter tijdens het sporten, Ik heb een intensief sportschema en deze druppels hebben hier een goede invloed op, ik zal ze dan ook zeker blijven gebruiken.

4 maanden geleden
Co

Ik heb Dr. Melius Orange geprobeerd omdat ik last heb van spierpijn, rugpijn en lichte artrose in de vingers. Met name na het golfen heb ik hier veel last van. Ik was een maand gestopt maar merk nu dat de druppels echt hebben geholpen, dus ik begin weer!

6 maanden geleden
Margriet M

Door artrose heb ik veel last van pijn in de gewrichten. Ik neem Dr. Melius Orange nu ongeveer 4 maanden en heb minder pijn in de handen en voeten. Ook heb is 's morgens meer energie bij het opstaan.

6 maanden geleden
Mirjam

Heeft mij geholpen tegen de pijn scheuten van artrose. Ik gebruik het middel nu 3 maanden en kan wel zeggen dat het mij geholpen heeft. Het heeft wel eerst z’n tijd nodig voordat je iets merkt van de werking. Vooral nu het wat kouder wordt merk ik het verschil.

6 maanden geleden
Ilona d V

Vanwege restklachten na ziekte ben ik Dr. Melius Orange gaan gebruiken. Sindsdien heb ik veel minder last van allerlei pijntjes en mijn energie is stukken beter. Ben minder snel vermoeid en herstel beter na het hardlopen.

6 maanden geleden
Amerik M.

Ik gebruik het inmiddels 6 weken en ik merk dat ik de laatste tijd soepeler beweeg, maar ook sneller loop. Ook heb ik naar mijn idee meer energie. Ik ben overtuigd van de werking van Dr. Melius Orange.

6 maanden geleden