Skip to main content

Dr. Melius Orange

(11 klantbeoordelingen)

 59,95

Op voorraad

Gratis verzenden

  60 dagen met 1 flesje (10 druppels per dag)

Maar € 1,00 per dag

Geniet van de indrukwekkende opnamegraad van tot wel 99% dankzij de MyCell™-technologie in Dr. Melius Orange! Dr. Melius Orange biedt de beste combinaties van ingrediënten uit de natuur in druppelvorm. Bestel nu en benut morgen alle kracht uit de natuur, dankzij de kracht van maar liefst 3 natuurlijke ingrediënten:

✓  Vitamine C
✓  Kurkuma (curcuma)
✓  Boswellia (frankincense, boswellia serrata)

 • Tot bijna 100% opname door je lichaam
 • Zwitserse kwaliteit
 • Maximaal effectief, zelfs bij kleinere dosering
 • 60 dagen met één flesje
 • Puur, natuurlijk en veilig te gebruiken
 • Plantaardig en 100% vegan
 • De krachtige combinatie in Dr. Melius Orange

  Dr. Melius Orange bevat drie werkzame stoffen die elkaar versterken, zich snel laten opnemen en zo het totale effect op je gezondheid nog groter maken.

  • Kurkuma
   Kurkuma is een eeuwenoude superfood en staat bekend om z’n positieve invloed op de spijsvertering. Sommige studies laten zelfs een ontstekingsremmende werking zien. Bovendien bevat het antioxidanten die een positieve invloed hebben op je cellen en weefsels. Normaal laat kurkuma zich slechts beperkt opnemen in het lichaam, maar dankzij MyCell™ is de kurkuma in Dr. Melius Orange tot 264 keer krachtiger dan in normale supplementen.
  • Frankincense
   Frankincense (ook wel bekend als Olibanum of Boswellia) is een natuurlijke stof die bijdraagt aan het bouwen en behouden van een gezond immuunsysteem. Bovendien wordt het al duizenden jaren ingezet om rimpelvorming te vertragen, de huid te liften en de huid jong en strak te houden. Dankzij de unieke samenstelling in Dr. Melius Orange neemt je lichaam de voedingsstof extra goed op en weet je zeker dat je er voldoende van binnenkrijgt.
  • Vitamine C
   Vitamine C heeft een positieve invloed op je immuunsysteem en helpt vermoeidheid te verminderen. Bovendien stimuleert vitamine C de vorming van collageen in je huid en helpt het om de bloedvaten in goede conditie te houden. Ook draagt het bij aan de gezondheid van je gebit en tandvlees en helpt het de opname van ijzer te verbeteren. De vitamine C in Dr. Melius Orange is tot 75 keer krachtiger dan in normale supplementen.

  Makkelijk in te nemen druppels

  Je neemt Dr. Melius makkelijk in door de druppels op te lossen in water, sap of thee. De dagelijkse aanbevolen hoeveelheid van Dr. Melius is 10 druppels (0,5 milliliter). Met één verpakking Dr. Melius (30 milliliter) doe je dan 60 dagen. Het is raadzaam om de 10 druppels te verdelen over de dag, bijvoorbeeld 2 x 5 druppels voor het ontbijt en diner. Dit verhoogt de effectiviteit van Dr. Melius over de dag.
  Gebruik Dr. Melius 20 tot 30 minuten voor de maaltijd.

  Veiligheid

  Raadpleeg een arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van medicijnen.
  Niet gebruiken bij lever- en/of galwegstoornissen, gebruik van antistollingsmedicatie of tijdens zwangerschap en borstvoeding.
  Bij twijfel raadpleeg altijd een arts of apotheker.

  Bewaar buiten bereik van jonge kinderen. Op een koele en donkere plek bewaren.

  Een gezonde levensstijl en gevarieerde evenwichtige voeding zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn hier geen vervanging voor. 

  Daarom kopen anderen Dr. Melius

  • Ondersteunt de balans in je lichaam
  • Helpt bij herstel en meer energie
  • 100% natuurlijke ingrediënten
  • Meer effect in één druppel door MyCell™ 
  • Makkelijk innemen met water, thee of sap

  Vandaag besteld, morgen in huis

  Voor 16:00 besteld = morgen in huis

  Begin vandaag en ervaar zelf de positieve invloed van de stoffen met superkrachten in Dr. Melius Orange. 100% natuurlijk en makkelijk in te nemen.

 • 1-5 van 11 beoordelingen
  1. Ik ben heel tevreden over jullie product maar ik heb enkel veel krampen in mijn spieren. Ik vind dit heel jammer want voor mijn gewrichten is het super. Ik moet wel zeggen dat ik geen schildklier niet meer heb en misschien is het daardoor dat ik het niet zo goed verdraag. Ik neem nochthans maar vijf druppels per dag.

  2. Voor de 3e keer besteld. Werkt erg goed, voel me fitter, minder last van spierpijn en opgezette vingers als ik aan het klussen ben geweest.

  3. Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

   Ik gebruik het nu al een tijdje. Ik heb meer energie, herstel sneller en heb minder pijn in de gewrichten na intensieve inspanning.

  4. Na wederom een keelontsteking ben ik me gaan verdiepen in geneesmiddelen op natuurlijke basis. Ik ben begonnen met het gebruik van dr Melius druppelden na een week merkte ik duidelijk verschil. Mijn keelpijn nam af, en ik voelde me tevens fitter tijdens het sporten, Ik heb een intensief sportschema en deze druppels hebben hier een goede invloed op, ik zal ze dan ook zeker blijven gebruiken.

 • Gewicht 0,250 kg
  Afmetingen 21 × 16 × 10 cm
  Inhoud

  30ml

  Ingrediënten

  Kurkuma (Curcuma), Boswellia serrata (Frankincense), Vitamine C

  Aantal druppels

  ca. 600 druppels

  Aanbevolen hoeveelheid

  10 druppels per dag, 0,50ml