Skip to main content

Beoordelingen

Onze tevreden klanten zijn het bewijs van onze service en kwalitatieve producten. We zijn trots op de positieve beoordelingen en blijven ons inzetten voor het verbeteren van onze diensten en producten.

Beoordeeld met een4.86 / 5

Tot 99% beter opgenomen door het lichaam

Vertrouw op Zwitserse kwaliteit

Gratis verzenden

Vandaag vóór 16:00 besteld = morgen al in huis

4,9
Gebaseerd op 11 beoordelingen
5 sterren
91
91%
4 sterren
9
9%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
1-5 van 11 beoordelingen
 1. GK

  Ik ben heel tevreden over jullie product maar ik heb enkel veel krampen in mijn spieren. Ik vind dit heel jammer want voor mijn gewrichten is het super. Ik moet wel zeggen dat ik geen schildklier niet meer heb en misschien is het daardoor dat ik het niet zo goed verdraag. Ik neem nochthans maar vijf druppels per dag.

 2. P
 3. A

  Voor de 3e keer besteld. Werkt erg goed, voel me fitter, minder last van spierpijn en opgezette vingers als ik aan het klussen ben geweest.

 4. A

  Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

  Ik gebruik het nu al een tijdje. Ik heb meer energie, herstel sneller en heb minder pijn in de gewrichten na intensieve inspanning.

 5. P

  Na wederom een keelontsteking ben ik me gaan verdiepen in geneesmiddelen op natuurlijke basis. Ik ben begonnen met het gebruik van dr Melius druppelden na een week merkte ik duidelijk verschil. Mijn keelpijn nam af, en ik voelde me tevens fitter tijdens het sporten, Ik heb een intensief sportschema en deze druppels hebben hier een goede invloed op, ik zal ze dan ook zeker blijven gebruiken.