Skip to main content

Bij Dr. Melius zijn we er trots op dat we het verschil kunnen maken in het leven van onze klanten.

Eén van deze klanten is Margriet, een doorzetter die leeft met reuma. Reuma is een ziekte die haar dagelijks leven beïnvloedt, waarbij soms zelfs de simpelste klusjes een uitdaging kunnen zijn door pijn en stijfheid.

Beoordeeld met een4.86 / 5

Tot 99% beter opgenomen door het lichaam

Vertrouw op Zwitserse kwaliteit

Gratis verzenden

Vandaag vóór 16:00 besteld = morgen al in huis

Leven met reuma is geen gemakkelijke opgave. Dagelijkse taken kunnen een uitdaging worden als je worstelt met de pijn en stijfheid in je handen en gewrichten. Bovendien kan het gebrek aan energie, pijnlijke gewrichten die je bij deze aandoening ervaart, leiden tot een uitputtende cyclus van pijn en vermoeidheid.

Kurkuma in houten kommetje met flesje en doorgesneden sinaasappel

Zo was het ook voor Margriet voordat zij Dr. Melius Orange begon te gebruiken. De keuze om dit supplement te proberen was voornamelijk ingegeven door haar wens om minder afhankelijk te zijn van medicatie. Ik wilde iets vinden dat me kon helpen met de symptomen van mijn reumatoïde artritis, maar met zo min mogelijk medicatie.

“Ik besloot Dr. Melius Orange te proberen in een poging minder medicatie te hoeven innemen,” vertelt Margriet. “Als reumapatiënt ben ik me er zeer van bewust dat ik niet volledig kan stoppen met het gebruik van zware medicatie, maar elke vermindering voelt als een overwinning.”. Ze heeft advies gevraagd aan haar reumatoloog, huisarts en apotheek. Hun eenduidende mening was: “Baat het niet, dan schaadt het niet”.

De verandering

Na anderhalve tot twee maanden merkte Margriet een positieve verandering. “Bewegen ging makkelijker, ik was minder stijf en had minder pijn. Daarnaast kreeg ik steeds meer energie”, herinnert ze zich. En misschien nog wel het meest verbazingwekkende: ik werd minder vaak ziek en als ik ziek werd, waren de symptomen veel minder hevig.”. Deze veranderingen waren slechts het begin.

Kurkuma in houten kommetje met flesje en doorgesneden sinaasappel

Leuke dingen

Margriet merkte ook dat ze meer kan genieten van de dingen die ze graag doet, zoals tuinieren en wandelen. “Voor iemand met reuma kan tuinieren heel belastend zijn. Maar sinds ik Dr. Melius Orange gebruik, heb ik minder last van pijn en stijfheid en kan ik weer genieten van mijn hobby.”. Wandelen doet zij nu ook wat makkelijker dan voorheen. Het voelt meer als genieten dan een last. Ze kan nu wat langer en verder wandelen zonder dat ze dit later moet bekopen met pijn en vermoeidheid. “Dankzij Dr. Melius Orange kan ik weer meer van deze dingen doen zonder dat ik er dagenlang last van heb”, zegt Margriet.

Druppel routine

Hoewel het opnemen van een supplement in druppelvorm in haar routine even wennen was, heeft Margriet nu een systeem dat werkt. “Ik heb de druppels toegevoegd in mijn medicatie-app en dat werkt goed. Ik krijg dagelijks een melding om 7:30 uur en om 17:00 uur dat ik de druppels en mijn andere medicatie in moet nemen”, legt ze uit. Het nemen van de druppels, twee keer per dag vijf druppels, werd zo al snel net zo normaal als het innemen van haar andere medicatie.

Zo werkt het

Micelleren is een natuurlijk proces binnen je lichaam. Je lichaam maakt dagelijks micellen aan om voedingsstoffen en vitamines te absorberen. Dit proces kost je lichaam veel energie, verloopt traag en is onvolledig. Daarbij gaan helaas vaak waardevolle werkzame stoffen verloren. Onze supplementen maken gebruik van micellisatie door de revolutionaire Mycell™ technologie. Supplementen en vitamines van Dr. Melius worden doorgaans tot 99% geabsorbeerd door het lichaam. Dit in tegenstelling tot de meeste supplementen en vitamines.

Het meest bevredigende deel van dit alles is de positieve impact die Dr. Melius Orange heeft gehad op mijn kwaliteit van leven. Hoewel ik als reumapatiënt nog steeds medicatie nodig heb, kan ik nu mijn medicatie iets verminderen. En, belangrijker nog, ik kan weer makkelijker doen wat ik graag doe, zoals tuinieren en wandelen, zonder dat ik er dagenlang last van heb. In de ochtend sta ik op met meer energie “Ik ben ontzettend blij met het supplement en de energie die het me geeft. Ik heb nu veel minder gewrichtspijn. Dat is een enorme opluchting.”.

Het leven met reuma is soms moeilijk, maar dankzij Dr. Melius Orange heb ik mijn dagelijks leven een stuk aangenamer kunnen maken en krijg ik meer ruimte voor leuke dingen.

Is het een aanrader?

Margriet zou Dr. Melius Orange zeker aanraden aan anderen. De voordelen die zij ervaart – van meer energie en minder pijn tot minder frequente en minder ernstige ziekteperiodes – zijn veranderingen die zij iedereen zou gunnen

“Ik heb er baat bij, dat gun ik een ander ook!”