Skip to main content

Herstel sneller en voel je beter, net als oud FC Twente speler Jeroen Heubach

Ontdek hieronder zijn persoonlijke ervaring en waarom Dr. Melius Orange het verschil maakt.

Beoordeeld met een4.86 / 5

Tot 99% beter opgenomen door het lichaam

Vertrouw op Zwitserse kwaliteit

Gratis verzenden

Vandaag vóór 16:00 besteld = morgen al in huis

Als Jeroen Heubach er voordeel bij heeft, waarom u dan niet?

In het bruisende Twente, waar sport en gezelligheid hand in hand gaan, bevind zich Jeroen Heubach, een oud FC Twente speler. Maar zelfs oude rotten hebben hun momenten van ongemak. Voor Jeroen kwamen die momenten in de vorm van pijnlijke handen en spierpijn na het sporten.

Zijn oplossing?…. Dr. Melius Orange.
“Al na twee weken merkte ik verbetering. Minder pijn in mijn handen, en mijn spierpijn na sporten was minder heftig.”

Pijnlijke handen en spieren

“Elke ochtend werd ik wakker met pijn en vocht in mijn handen en na een goede training had ik langdurig spierpijn. Je gooit het dan snel op ouderdom. Maar Dr. Melius Orange heeft dit echt verbeterd. Geen pijn meer in mijn handen en minder lang spierpijn na een intensieve training.”

Reuma en pijn

“Wat mij verbaasde, is dat mijn schoonmoeder, die al jaren worstelt met reuma en hevige pijn in haar handen heeft, ook enorm baat heeft bij dit supplement.”

Snel resultaat

“Na plus minus 2 weken had ik al minder last van mijn handen”

Balans in het lichaam

“Kan het zijn dat het ook helpt bij afvallen? Alhoewel ik ook goed op mijn eet- en drinkpatroon let ben ik de laatste tijd aardig wat afgevallen. Misschien dat het de balans in mijn lichaam mooi op pijl houdt.”

Geen bijwerkingen

“Geen enkele bijwerking. Eigenlijk alleen maar positief en natuurlijk prettig dat het afvallen mooi gaat.”

Een absolute aanrader

“Het is eigenlijk maar een kleine stap die best wel veel positieve impact heeft. Spierpijn is minder heftig, handen doen minder pijn, afvallen gaat goed. Het loopt allemaal lekker. 
Dus zou ik het aanraden…. Simpel, Ja.”

Zo werkt het

Micelleren is een natuurlijk proces binnen je lichaam. Je lichaam maakt dagelijks micellen aan om voedingsstoffen en vitamines te absorberen. Dit proces kost je lichaam veel energie, verloopt traag en is onvolledig. Daarbij gaan helaas vaak waardevolle werkzame stoffen verloren. Onze supplementen maken gebruik van micellisatie door de revolutionaire Mycell™ technologie. Supplementen en vitamines van Dr. Melius worden doorgaans tot 99% opgenomen door het lichaam. Dit in tegenstelling tot de meeste supplementen en vitamines.

Waarom Dr. Melius Orange ook ideaal is voor u

  • Verlichting van pijn in handen en gewrichten: Jeroen had al binnen twee weken verlichting van pijn en vocht in de handen
  • Sneller herstel na sporten: Na een goede training had Jeroen vaak last van langdurig spierpijn, nu niet meer. Herstel na de training gaat nu snel.
  • Vocht en balans in het lichaam: Jeroen wordt ‘s ochtends wakker met minder vocht in de handen en heeft het gevoel dat het lichaam meer in balans is, wat weer prettig werkt voor het afvallen.