Skip to main content

Mis deze Kans Niet: Verbeter Jij je Gezondheid?

Doe jij mee met onze missie om gezondheid en welzijn te verbeteren. Dit is je kans om gratis 60 dagen Dr. Melius Orange te gebruiken en op een gratis CRP-test die ontstekingen of infecties meet in het lichaam.
Wij zijn op zoek naar vijf mensen die willen ervaren hoe natuurlijke supplementen hun gezondheid kunnen beïnvloeden. Jouw feedback helpt ons om om beter te begrijpen hoe wij aan jouw gezondheid kunnen bijdragen.

Beoordeeld met een4.86 / 5

Ondersteunt het energieniveau

Helpt bij vermoeidheid

100% natuurlijke ingrediënten

Meer effect in één druppel door MyCell™

Jouw Bijdrage Telt: Doe Mee met Ons Onderzoek

Word een van de vijf deelnemers in onze Dr. Melius Onderzoek campagne. Jij krijgt een gratis test en ons supplement voor 2 maanden, hoe fijn is dat. het enig wat wij van jou verlangen is dat je eerlijk je uitslag deelt met ons en je mening geeft. En je gaat ermee akkoord dat we jouw feedback anoniem mogen gebruiken, wat essentieel is voor ons onderzoek. We zorgen ervoor dat alle andere voorwaarden worden nageleefd, waardoor jouw bijdrage zowel veilig als waardevol is voor ons gezamenlijke doel om natuurlijke gezondheid te bevorderen.

Hoe werkt het

Wanneer wij jou selecteren dan doe je op volgende manier makkelijk mee.

Stap 1 Aanmelden

Je meldt je aan voor ons onderzoek via de persoonlijke link die je hebt gekregen per mail. Vul het formulier in met jouw gegevens en geef toestemming voor de deelnamevoorwaarden, inclusief het anoniem delen van jouw ervaringen en testresultaten.

Stap 2 CRP-test

Je ontvangt van ons een CRP-test. Dit is een test die de aanwezigheid meet van ontstekingen of infecties in het lichaam. Dit doe je zelf veilig thuis met een vingerprik. Je bloed wordt kosteloos opgestuurd naar een laboratorium, je testuitslag ontvang je digitaal in  een dashboard

Stap 3 Dr. Melius Orange

Nadat je de testuitslag met ons hebt gedeeld sturen wij jou ons supplement Dr. Melius Orange op. Met één flesje kun je 2 maanden. Neem 10 druppels per dag, ‘s ochtends 5 en aan het einde van de middag 5. Gebruik het 2 maanden consequent zodat wij de effectiviteit goed kunnen beoordelen.

Stap 4 Tweede CRP-test

Nadat je 2 maanden Dr. Melius Orange hebt gebruiktkrijg je van ons nog een CRP-test. Wij ontvangen dan graag de uitslag zodat wij deze kunnen vergelijken met de eerste test. Wij zijn erg benieuwd naar jou mening en ontvangen naast de test graag jou ervaring met Dr. Melius Orange.

Voorwaarden

 • Testen

  De CRP-testen zijn onderdeel van het onderzoek en worden in combinatie met het gratis gebruik van Dr. Melius Orange voor 2 maanden verstrekt. Zowel de testen als ons voedingssupplement zijn volledig onderdeel van deze onderzoekscampagne.

 • Informatie

  Om een goed beeld te krijgen van het effect van Dr. Melius Orange is het noodzakelijk om alle informatie met ons te delen van de CRP-test en het gebruik van ons supplement.

 • Meedoen

  Als je bent geselecteerd dan verwachten wij dat je de voorgenoemde stappen bij ‘hoe werkt het’ volgt en volledig meedoet. Als je op enig moment beslist om te stoppen dan zijn wij helaas genoodzaakt de kosten in rekening te brengen voor de CRP-test en ons voedingssupplement.

 • Aanmelden

  Je meldt je eerst aan via onderstaand formulier om kans te maken om één van de 5 testers te worden. Bij het aanmelden ga je akkoord met alle genoemde voorwaarden op deze pagina. Wij willen graag het effect kunnen meten van Dr. Melius Orange dat betekend dat onze voorkeur uitgaat naar gebruikers die enige vorm van ongemak ervaren. Bij het aanmelden kun je aangeven waar jij ons voedingssupplement voor zou willen gebruiken. Deze informatie blijft natuurlijk vertrouwelijk en anoniem.

 • Privacy

  Wij gaan discreet met jouw gegevens om. Wel vragen we jou of je bereid bent om bepaalde informatie te delen met ons maar ook met onze (toekomstige) gebruikers. Dit is de basis alleen informatie waarbij jouw identiteit niet achterhaald kan worden.

 • Testimonial

  Tot slot vragen wij jou kort om je ervaring te delen met ons per mail welke wij eventueel als testimonial kunnen gerbuiken. Hierbij moet je denken aan je ervaring met Dr. Melius Orange welke wij combineren met alleen je voornaam en globaal in woord de CRP testuitslag.  Eventuele vertrouwelijke informatie wordt niet gedeeld.

 • Bijsluiter

  Niet gebruiken bij lever- en/of galwegstoornissen, gebruik van antistollingsmedicatie of tijdens zwangerschap en borstvoeding.
  Bij twijfel raadpleeg altijd een arts of apotheker. Bewaar buiten bereik van jonge kinderen. Op een koele en donkere plek bewaren. Een gezonde levensstijl en gevarieerde evenwichtige voeding zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn hier geen vervanging voor. 

Aanmelden onderzoek

Waar heb je gelezen over ons onderzoek?(Vereist)