Skip to main content

Sport supplementen: superkracht in een flesje

Sport supplementen dragen bij aan het verbeteren van je energieniveau en het versnellen van je herstel na het sporten. Dr. Melius geeft jou als sporter het goede van de natuur, met de kracht van MyCell™ Technology.

Beoordeeld met een4.86 / 5

Sportsupplementen: voor of na het sporten

Sport supplementen kunnen je een energieboost geven, je helpen om nog beter te presteren én helpen om sneller te herstellen na een pittige training. Je kunt het supplement van Dr. Melius dus voor én na het sporten gebruiken, jij bepaalt wanneer je het nodig hebt. 

Benen van man en vrouw aan het rennen

Voor duursporters

Doe je aan duursport? Dan stel je je uithoudingsvermogen op de proef. Dr. Melius kan je helpen een stapje verder te komen en nog meer energie in je uitdagingen te leggen. Dr. Melius is er onder meer voor:

 • Hardlopers
 • Wielrenners
 • Zwemmers
 • Schaatsers
 • Skeeleraars
 • Wandelaars

Voor krachtsporters

Doe je aan fitness of krachtsport? Dan verg je veel van je spieren. Rust is dan de remedie voor herstel na je training. Dr. Melius ondersteunt je bij je herstel waardoor je snel weer je spieren opnieuw kunt trainen. Wat is jouw doel? Op naar meer spierkracht of zelfs meer spiermassa. Dr. Melius is er onder meer voor:

 • Fitnessers
 • Krachtsporters
 • Gymsharks
 • Crossfitters
 • HIIT’ers
Dumbel met flesje en doos met Dr. Melius

Versnel je herstel met Dr. Melius

Heb je je lichaam tot het uiterste gedreven? Dan is het tijd om je reserves aan te vullen en je lichaam te laten herstellen. Dr. Melius ondersteunt je daarbij met een sportsupplement op basis van puur natuurlijke ingrediënten, die een positieve invloed hebben op jouw gezondheid. De stoffen in Dr. Melius krijgen superkrachten door de MyCell™ Technology, die ervoor zorgt dat een druppeltje voor bijna 100% direct door je lichaam wordt opgenomen. 

Zo werkt het

Micellisatie is een natuurlijk proces binnen je lichaam. Je lichaam maakt dagelijks micellen aan om voedingsstoffen en vitamines te absorberen. Dit proces kost je lichaam veel energie, verloopt traag en is onvolledig. Daarbij gaan helaas vaak waardevolle werkzame stoffen verloren. Onze supplementen maken gebruik van micellisatie door de revolutionaire Mycell™ technologie. Supplementen en vitamines van Dr. Melius worden doorgaans tot 99% geabsorbeerd door het lichaam. Dit in tegenstelling tot de meeste supplementen en vitamines.

Vrouw zittend in natuur in sportkleding met bidon in hand

Supercompensatie met Dr. Melius

Het ontstekingsremmende effect van kurkuma in Dr. Melius draagt bij aan je herstel. Hoe dat zit? Na zwaar sporten breng je microschade toe aan spieren, dat merk je aan spierpijn. Dat kenmerkt zich door kleine ontstekingen. Met rust herstellen je spieren en verdwijnen de ontstekingen, waarna een fase van supercompensatie ontstaat. In die fase zijn je spieren extra belastbaar en kun je meer effect halen als je in die fase traint.

Voor 16:00 uur besteld = morgen al in huis

Dr. Melius voor sporters

Dr. Melius draagt bij aan je gezondheid en kan je helpen om je sportprestaties te verbeteren. Zoals:

 • Minder last van pijn (bijvoorbeeld spierpijn of pijn aan je scheenbeen)
 • Sneller herstel na intensief sporten
 • Meer energie om in te zetten bij het sporten
 • Support een gezond immuunsysteem 

Ondanks de natuurlijke ingrediënten van Dr. Melius, raden we het gebruik van ons product niet aan bij lever- en/of galwegstoornissen, gebruik van antistollingsmedicatie of tijdens zwangerschap en borstvoeding. Raadpleeg een arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van medicijnen.

100% natuurlijke ingrediënten

Meer effect in één druppel door MyCell™

Wat anderen vinden van Dr. Melius

Lonneke

een top product, onmisbaar, nooit meer verkouden geweest sinds ik dit gebruik.

5 maanden geleden
Anoniem
8 maanden geleden
Geldof Katrien

Ik ben heel tevreden over jullie product maar ik heb enkel veel krampen in mijn spieren. Ik vind dit heel jammer want voor mijn gewrichten is het super. Ik moet wel zeggen dat ik geen schildklier niet meer heb en misschien is het daardoor dat ik het niet zo goed verdraag. Ik neem nochthans maar vijf druppels per dag.

8 maanden geleden
Patrick
10 maanden geleden
Anoniem

Voor de 3e keer besteld. Werkt erg goed, voel me fitter, minder last van spierpijn en opgezette vingers als ik aan het klussen ben geweest.

11 maanden geleden
Anoniem

Voor de 3e keer besteld. Werkt erg goed, voel me fitter, minder last van spierpijn en opgezette vingers als ik aan het klussen ben geweest.

11 maanden geleden
Anoniem

Ik gebruik het nu al een tijdje. Ik heb meer energie, herstel sneller en heb minder pijn in de gewrichten na intensieve inspanning.

Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineel

1 jaar geleden