Skip to main content

Sport supplementen: superkracht in een flesje

Sport supplementen dragen bij aan het verbeteren van je energieniveau en het versnellen van je herstel na het sporten. Dr. Melius geeft jou als sporter het goede van de natuur, met de kracht van MyCell™ Technology.

Beoordeeld met een5.00 / 5

Sportsupplementen: voor of na het sporten

Sport supplementen kunnen je een energieboost geven, je helpen om nog beter te presteren én helpen om sneller te herstellen na een pittige training. Je kunt het supplement van Dr. Melius dus voor én na het sporten gebruiken, jij bepaalt wanneer je het nodig hebt. 

Benen van man en vrouw aan het rennen

Voor duursporters

Doe je aan duursport? Dan stel je je uithoudingsvermogen op de proef. Dr. Melius kan je helpen een stapje verder te komen en nog meer energie in je uitdagingen te leggen. Dr. Melius is er onder meer voor:

 • Hardlopers
 • Wielrenners
 • Zwemmers
 • Schaatsers
 • Skeeleraars
 • Wandelaars

Voor krachtsporters

Doe je aan fitness of krachtsport? Dan verg je veel van je spieren. Rust is dan de remedie voor herstel na je training. Dr. Melius ondersteunt je bij je herstel waardoor je snel weer je spieren opnieuw kunt trainen. Wat is jouw doel? Op naar meer spierkracht of zelfs meer spiermassa. Dr. Melius is er onder meer voor:

 • Fitnessers
 • Krachtsporters
 • Gymsharks
 • Crossfitters
 • HIIT’ers
Dumbel met flesje en doos met Dr. Melius

Versnel je herstel met Dr. Melius

Heb je je lichaam tot het uiterste gedreven? Dan is het tijd om je reserves aan te vullen en je lichaam te laten herstellen. Dr. Melius ondersteunt je daarbij met een sportsupplement op basis van puur natuurlijke ingrediënten, die een positieve invloed hebben op jouw gezondheid. De stoffen in Dr. Melius krijgen superkrachten door de MyCell™ Technology, die ervoor zorgt dat een druppeltje voor bijna 100% direct door je lichaam wordt opgenomen. 

Zo werkt het

Micellisatie is een natuurlijk proces binnen je lichaam. Je lichaam maakt dagelijks micellen aan om voedingsstoffen en vitamines te absorberen. Dit proces kost je lichaam veel energie, verloopt traag en is onvolledig. Daarbij gaan helaas vaak waardevolle werkzame stoffen verloren. Onze supplementen maken gebruik van micellisatie door de revolutionaire Mycell™ technologie. Supplementen en vitamines van Dr. Melius worden doorgaans tot 99% geabsorbeerd door het lichaam. Dit in tegenstelling tot de meeste supplementen en vitamines.

Vrouw zittend in natuur in sportkleding met bidon in hand

Supercompensatie met Dr. Melius

Het ontstekingsremmende effect van kurkuma in Dr. Melius draagt bij aan je herstel. Hoe dat zit? Na zwaar sporten breng je microschade toe aan spieren, dat merk je aan spierpijn. Dat kenmerkt zich door kleine ontstekingen. Met rust herstellen je spieren en verdwijnen de ontstekingen, waarna een fase van supercompensatie ontstaat. In die fase zijn je spieren extra belastbaar en kun je meer effect halen als je in die fase traint.

Voor 16:00 uur besteld = morgen al in huis

Dr. Melius voor sporters

Dr. Melius draagt bij aan je gezondheid en kan je helpen om je sportprestaties te verbeteren. Zoals:

 • Minder last van pijn (bijvoorbeeld spierpijn of pijn aan je scheenbeen)
 • Sneller herstel na intensief sporten
 • Meer energie om in te zetten bij het sporten
 • Support een gezond immuunsysteem 

Ondanks de natuurlijke ingrediënten van Dr. Melius, raden we het gebruik van ons product niet aan bij lever- en/of galwegstoornissen, gebruik van antistollingsmedicatie of tijdens zwangerschap en borstvoeding. Raadpleeg een arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van medicijnen.

100% natuurlijke ingrediënten

Meer effect in één druppel door MyCell™

Wat anderen vinden van Dr. Melius

Anoniem
Geverifieerde eigenaarGeverifieerde eigenaar

Ik gebruik het nu al een tijdje. Ik heb meer energie, herstel sneller en heb minder pijn in de gewrichten na intensieve inspanning.

3 weken geleden
Pien

Na wederom een keelontsteking ben ik me gaan verdiepen in geneesmiddelen op natuurlijke basis. Ik ben begonnen met het gebruik van dr Melius druppelden na een week merkte ik duidelijk verschil. Mijn keelpijn nam af, en ik voelde me tevens fitter tijdens het sporten, Ik heb een intensief sportschema en deze druppels hebben hier een goede invloed op, ik zal ze dan ook zeker blijven gebruiken.

4 maanden geleden
Co

Ik heb Dr. Melius Orange geprobeerd omdat ik last heb van spierpijn, rugpijn en lichte artrose in de vingers. Met name na het golfen heb ik hier veel last van. Ik was een maand gestopt maar merk nu dat de druppels echt hebben geholpen, dus ik begin weer!

6 maanden geleden
Margriet M

Door artrose heb ik veel last van pijn in de gewrichten. Ik neem Dr. Melius Orange nu ongeveer 4 maanden en heb minder pijn in de handen en voeten. Ook heb is 's morgens meer energie bij het opstaan.

6 maanden geleden
Mirjam

Heeft mij geholpen tegen de pijn scheuten van artrose. Ik gebruik het middel nu 3 maanden en kan wel zeggen dat het mij geholpen heeft. Het heeft wel eerst z’n tijd nodig voordat je iets merkt van de werking. Vooral nu het wat kouder wordt merk ik het verschil.

6 maanden geleden
Ilona d V

Vanwege restklachten na ziekte ben ik Dr. Melius Orange gaan gebruiken. Sindsdien heb ik veel minder last van allerlei pijntjes en mijn energie is stukken beter. Ben minder snel vermoeid en herstel beter na het hardlopen.

6 maanden geleden
Amerik M.

Ik gebruik het inmiddels 6 weken en ik merk dat ik de laatste tijd soepeler beweeg, maar ook sneller loop. Ook heb ik naar mijn idee meer energie. Ik ben overtuigd van de werking van Dr. Melius Orange.

6 maanden geleden