Skip to main content

Meest gestelde vragen

Waarom werkden de supplementen van Dr. Melius beter dan andere supplementen?

De ongeëvenaarde MyCell-technologie zorgt ervoor dat het lichaam de natuurlijke voedingsstoffen tot 99% beter opneemt. Traditionele capsules, poeders en vloeistoffen hebben meestal een lager absorptievermogen in het lichaam. Dat maakt dat je meer nodig bent om hetzelfde effect te krijgen als de supplementen van Dr. Melius.

Hoe kan ik de supplementen het beste innemen?

Je kunt het beste, 2 x per dag (ontbijt, diner), de aangegeven hoeveelheid druppels oplossen in een glas water of sap naar keuze. Druppelen in het eten kan ook.

Hoe lang duurt het voordat de supplementen effect hebben?

Afhankelijk van de dosering en de reden waarvoor je het gebruikt kun je al iets merken na 5 dagen tot 4 weken. Er zijn ook klantervaringen bekend waarbij pas na 1,5 maand tot 2 maanden de eerste positieve effecten werden ervaart. Voorwaarde is wel consequent gebruik volgens gebruiksaanwijzing van het supplement.

Voor wie zijn de Dr. Melius supplementen?

Buitenom jonge kinderen zouden de supplementen van Dr. Melius door iedereen gebruikt kunnen worden. Het supplement niet gebruiken bij bepaalde lever en/of galwegstoornissen, antistollingsmedicatie, zwangerschap en borstvoeding. Bij twijfel altijd een arts raadplegen.

Wat zijn de verzendkosten?

Alle bestellingen worden gratis verstuurd binnen Nederland, Duitsland en België. Voor bestellingen naar andere landen gelden andere tarieven. Informeer via info naar de tarieven.

Hoe lang duurt het verzenden?

Bestel je voor 16:00 uur dan wordt je bestelling meestal de volgende werkdag bezorgd. Helaas hebben wij geen invloed op de vervoerder.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Je kunt betalen met:

  iDEAL 

  creditcard

  Klarna: Achteraf betalen

  PayPal

  Apple Pay

Wat onze klanten zeggen

Lonneke

een top product, onmisbaar, nooit meer verkouden geweest sinds ik dit gebruik.

8 maanden geleden
Anoniem
10 maanden geleden
Geldof Katrien

Ik ben heel tevreden over jullie product maar ik heb enkel veel krampen in mijn spieren. Ik vind dit heel jammer want voor mijn gewrichten is het super. Ik moet wel zeggen dat ik geen schildklier niet meer heb en misschien is het daardoor dat ik het niet zo goed verdraag. Ik neem nochthans maar vijf druppels per dag.

11 maanden geleden
Patrick
12 maanden geleden
Anoniem

Voor de 3e keer besteld. Werkt erg goed, voel me fitter, minder last van spierpijn en opgezette vingers als ik aan het klussen ben geweest.

1 jaar geleden
Anoniem

Voor de 3e keer besteld. Werkt erg goed, voel me fitter, minder last van spierpijn en opgezette vingers als ik aan het klussen ben geweest.

1 jaar geleden
Anoniem

Ik gebruik het nu al een tijdje. Ik heb meer energie, herstel sneller en heb minder pijn in de gewrichten na intensieve inspanning.

1 jaar geleden