Skip to main content

Meest gestelde vragen

Waarom werkden de supplementen van Dr. Melius beter dan andere supplementen?

De ongeëvenaarde MyCell-technologie zorgt ervoor dat het lichaam de natuurlijke voedingsstoffen tot 99% beter opneemt. Traditionele capsules, poeders en vloeistoffen hebben meestal een lager absorptievermogen in het lichaam. Dat maakt dat je meer nodig bent om hetzelfde effect te krijgen als de supplementen van Dr. Melius.

Hoe kan ik de supplementen het beste innemen?

Je kunt het beste, 2 x per dag (ontbijt, diner), de aangegeven hoeveelheid druppels oplossen in een glas water of sap naar keuze. Druppelen in het eten kan ook.

Hoe lang duurt het voordat de supplementen effect hebben?

Afhankelijk van de dosering en de reden waarvoor je het gebruikt kun je al iets merken na 3 dagen tot 2 weken. Voorwaarde is wel consequent gebruik volgens gebruiksaanwijzing van het supplement.

Voor wie zijn de Dr. Melius supplementen?

Buitenom jonge kinderen zouden de supplementen van Dr. Melius door iedereen gebruikt kunnen worden. Het supplement niet gebruiken bij bepaalde lever en/of galwegstoornissen, antistollingsmedicatie, zwangerschap en borstvoeding. Bij twijfel altijd een arts raadplegen.

Wat zijn de verzendkosten?

Alle bestellingen worden gratis verstuurd binnen Nederland, Duitsland en België. Voor bestellingen naar andere landen gelden andere tarieven. Informeer via info naar de tarieven.

Hoe lang duurt het verzenden?

Bestel je voor 16:00 uur dan wordt je bestelling meestal de volgende werkdag bezorgd. Helaas hebben wij geen invloed op de vervoerder.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Je kunt betalen met:

  iDEAL 

  creditcard

  Klarna: Achteraf betalen

  PayPal

  Apple Pay

Wat onze klanten zeggen

Anoniem
Geverifieerde eigenaarGeverifieerde eigenaar

Ik gebruik het nu al een tijdje. Ik heb meer energie, herstel sneller en heb minder pijn in de gewrichten na intensieve inspanning.

3 weken geleden
Pien

Na wederom een keelontsteking ben ik me gaan verdiepen in geneesmiddelen op natuurlijke basis. Ik ben begonnen met het gebruik van dr Melius druppelden na een week merkte ik duidelijk verschil. Mijn keelpijn nam af, en ik voelde me tevens fitter tijdens het sporten, Ik heb een intensief sportschema en deze druppels hebben hier een goede invloed op, ik zal ze dan ook zeker blijven gebruiken.

4 maanden geleden
Co

Ik heb Dr. Melius Orange geprobeerd omdat ik last heb van spierpijn, rugpijn en lichte artrose in de vingers. Met name na het golfen heb ik hier veel last van. Ik was een maand gestopt maar merk nu dat de druppels echt hebben geholpen, dus ik begin weer!

6 maanden geleden
Margriet M

Door artrose heb ik veel last van pijn in de gewrichten. Ik neem Dr. Melius Orange nu ongeveer 4 maanden en heb minder pijn in de handen en voeten. Ook heb is 's morgens meer energie bij het opstaan.

6 maanden geleden
Mirjam

Heeft mij geholpen tegen de pijn scheuten van artrose. Ik gebruik het middel nu 3 maanden en kan wel zeggen dat het mij geholpen heeft. Het heeft wel eerst z’n tijd nodig voordat je iets merkt van de werking. Vooral nu het wat kouder wordt merk ik het verschil.

6 maanden geleden
Ilona d V

Vanwege restklachten na ziekte ben ik Dr. Melius Orange gaan gebruiken. Sindsdien heb ik veel minder last van allerlei pijntjes en mijn energie is stukken beter. Ben minder snel vermoeid en herstel beter na het hardlopen.

6 maanden geleden
Amerik M.

Ik gebruik het inmiddels 6 weken en ik merk dat ik de laatste tijd soepeler beweeg, maar ook sneller loop. Ook heb ik naar mijn idee meer energie. Ik ben overtuigd van de werking van Dr. Melius Orange.

6 maanden geleden